Sari la conținut
Știri
 • Fun.MultyPlay.ro
 • SERVER-U NOSTRU DE MINECRAFT A FOST REDESCHIS CU UN MEGA UPDATE GLOBAL !! SPERAM SA VA PLACA !!!
 • EVENT IN FIECARE SAMBATA SI DUMINICA

azorel

Membru
 • Număr conținut

  10
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutral

Despre azorel

 1. Cerere Helper - LoggyMonster

  Pro
 2. Cerere Unban 3 ! ! azorel

  Numele tau : azorel Numele celui care a dat ban :xHask Motiv : reclama Dovada : https://imgur.com/a/cg4JcCR Sectiunea: Creative Alte precizari : Prietenul meu a intrat pe alt cont sa faca reclama pentru serverului lui si cand sa dus de pe cont am intrat pe MultyPlay si ad ban !
 3. Cerere Unban 2 ! ! Azorel

  Numele tau : azorel Numele celui care a dat ban : Skrillex01 Motiv : Reclama Dovada : https://imgur.com/a/9Crm0Dv Sectiunea: Asassins Alte precizari : A intrat un prieten de al meu sa faca reclama pe MultyPlay sa vina playeri pe sv lui si a intrat pe Ip-ul meu !
 4. Cerere Unban ! Azorel

  Numele tau : azorel Numele celui care a dat ban : Skrillex01 Motiv : Reclama Dovada : https://imgur.com/wAaHRl1 Sectiunea: survival Alte precizari : A intrat un prieten de al meu sa faca reclama pe MultyPlay sa vina playeri pe sv lui si a intrat pe Ip-ul meu !
 5. Reclamatie-hoia_

  Pro
 6. Cerere de Helper

  Nume server : azorel Nume real :Alex Varsta:13 Sectiune : SkyPvp Voturile voastre pe server : https://imgur.com/a/zWMzH Orele voastre pe server : https://imgur.com/a/faEDk Ai citit regulamentul ? : Da De ce crezi ca meriti accesul? : Sa ajut serverul !
 7. Salut as vre sa fac o cerere de helper !

  se uita un staff ceva ?
 8. Salut as vrea sa fac o cerere de Helper ! Nume server : MultyPlay Nume real :Alex Varsta:13 ani Sectiune : SkyPvp Voturile voastre pe server : Pe SkyPvp am 5 Orele voastre pe server : 12
 9. Salut azorel

  Bine ai venit pe MultyPlay  a 3-a cea mai mare comunitate de minecraft din Romania !

  Iti multumim ca esti alaturi de noi azorel

×