shobervacbanner

Membru
 • Număr conținut

  218
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

19 Good

1 Urmăritor

Despre shobervacbanner

 1. Retragere

  Nickname : shobervacbanner Gradul detinut : helper Doresc sa ma retrag din activitatea de admin de pe serverul Fun.MultyPlay.Ro deoarece: A inceput nebunia. M-am angajat si mi-am atins scopul. Sunt convins ca o sa ma intorc la voi si ca si extra, as dori sa ma ajutati cu un like daca se poate aici (https://www.youtube.com/watch?v=9R8hOTPPboY&t=16s) pentru ca particip la next big vlogger si like-urile si vizualizarile as spune ca dau bine. Btw am folosit si cadre pe care le-am tras cat timp am absentat. Mersi mult pentru tot si sper sa ne vedem curand!
 2. Cerere HELPER

 3. Absenta shobervacbanner

  Nickname: shobervacbanner Gradul detinut: helper Lipsesc pentru o perioada de: habar nu am. cred ca vreo 4-5 zile o sa am activitate super scazuta Motivul: am filmat 2 festivaluri ieri si alaltaieri. Festivalul de ieri se continua pe azi si maine(3 day festival) si imi va trebui si timp pentru montaj. Ne mai vedem pe server, doar ca o sa stau putin. Am facut topicul pentru ca am observat in zilele astea doua ca nu am timp de jocuri si ca trebuie sa ma focusez putin mai mult pe job pana termin nebunia.
 4. Cerere Helper ReShoMeD

  Nu m-ai convins cu descreierea si nu ai nici dovada cu cnp.
 5. Reclamatie - Trap

  PRO
 6. Propuneri

  Probabil o sa fie o harta mai tare de data asta. Nu stiu cum arata cea veche, dar sa vedem cum o sa fie cea noua. Te rog sa inveti sa scrii corect
 7. Reclamatie Scooby_D00

 8. Cerere Helper - BOMJI928

 9. cerere helper

  Ai 1 post
 10. Reclamatie - Rebeka

  PRO
 11. Reclamatie - Dennis0000

  PRO
 12. Reclamatie Catalin

  PRO
 13. Reclamatie - Trendix

  PRO
 14. Reclamatie AbelPlayZ1

  PRO
 15. Bug Silk Touch 8

  PRO