KeNRoT

Membru
 • Număr conținut

  46
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

2 Neutral

1 Urmăritor

Despre KeNRoT

 1. Reclamatie [Donator] - Alexandra79

  +1 ps prima data am citit bombe :))
 2. Reclamatie [Donator] - Alexandra79

  Conform regulamentului alexandra ai timp 24h sa pui dovada cu kick sau vei primi o sanctiune.
 3. [Reclamatie] donator

  prelugirea e de la 6 cunvinte ex auuuuuu
 4. [Reclamatie] Donator

  Da adevarat ce spui.
 5. [Reclamatie] donator

  Pro
 6. [Reclamatie] donator

  nu ai dovezi suficiente poate a facut ceva asa pot pune si eu.
 7. [Reclamatie] Donator

  In primu rand un donator nu este obligat sa dea mute / ban [chestii de staff ] In al 2 lea rand pararea mea este ca ar merita un AV verbal deoarece este primu lui post este prima data cand face parte din comunitate ca grad deci ii putem acorda o sansa Toata lumea greseste nu suntem roboti.
 8. [Reclamatie] Donator

  In poza ta am observat ca si vip-u a spus skylike25 limbaj poate ai gresit inloc de lbj a spus lbs nu e de sanctionat. Iar in legatura cu Alexandra are la dispozitie 24h sa puna dovezile sau va fi sanctionata cu warn conform regulamentului !
 9. Reclamatie

  Nu o sa comentez aici dar in primu rand o reclamatie trebuie sa aiba numele in felu asta: Titlul reclamatiei trebuie sa fie sub forma de ex: [Reclamatie] Jucator Jake
 10. Reclamatie

  dovezi ins nu avem de unde sa stim daca accele iteme sunt din gamemode creative Data viitoare vino cu niste dovezi mai bune.
 11. Reclamatie - Thatwasquick

  Pro.
 12. Reclamatie - Teo_100

  Pro conform regulamentului pentru limbaj vulgar se acorda mute 20m dar el cum e grad serveru nu poate perimite accesti membri in staff pararea mea este ca remove.
 13. Reclamatie Superminer2016

  Dovezi insuficiente tu ai dat poza doar cu mute nu ce ai zis poate ai zis ceva mai sus in chat Astepta dovezile lui Superminer2016 are la dispozitie 24h conform regulamentului !
 14. Reclamatie

  Pro : dupa parerea mea ar trebui sa ia down pe serveru mc romania care am facut manager staff un membru din staff / donator trebuie sa dea un exemplu fata de jucatori El daca vb urat jucatorii ce exemplu iau? Pro / down