KeNRoT

Membru
 • Număr conținut

  38
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutral

Despre KeNRoT

 1. [Reclamatie] Donator

  In poza ta am observat ca si vip-u a spus skylike25 limbaj poate ai gresit inloc de lbj a spus lbs nu e de sanctionat. Iar in legatura cu Alexandra are la dispozitie 24h sa puna dovezile sau va fi sanctionata cu warn conform regulamentului !
 2. Reclamatie

  Nu o sa comentez aici dar in primu rand o reclamatie trebuie sa aiba numele in felu asta: Titlul reclamatiei trebuie sa fie sub forma de ex: [Reclamatie] Jucator Jake
 3. Reclamatie

  dovezi ins nu avem de unde sa stim daca accele iteme sunt din gamemode creative Data viitoare vino cu niste dovezi mai bune.
 4. Reclamatie - Thatwasquick

  Pro.
 5. Reclamatie

  In prinu rand numele la o reclamatie sa fie in modu asta : 2. Titlul reclamatiei trebuie sa fie sub forma de ex: [Reclamatie] Jucator Jake In cadru 2 Daca eu imi dau discordu la cineva sa vb cu el nu se considera reclama . Reclama e considera cand faci reclama la un anumit server de discord Deci dovezIle tale sunt insuficinete Un moderator iti va da daca nu ma insel eu.
 6. Reclamatie - Teo_100

  Pro conform regulamentului pentru limbaj vulgar se acorda mute 20m dar el cum e grad serveru nu poate perimite accesti membri in staff pararea mea este ca remove.
 7. Reclamatie Superminer2016

  Dovezi insuficiente tu ai dat poza doar cu mute nu ce ai zis poate ai zis ceva mai sus in chat Astepta dovezile lui Superminer2016 are la dispozitie 24h conform regulamentului !
 8. Reclamatie

  Pro : dupa parerea mea ar trebui sa ia down pe serveru mc romania care am facut manager staff un membru din staff / donator trebuie sa dea un exemplu fata de jucatori El daca vb urat jucatorii ce exemplu iau? Pro / down
 9. [Reclamatie] Copil care face reclama V3

  Ii dau pro sa ia ban dar conform modelului lui jake titlu la reclamatie trebuie sa fie in accest mod : Titlul reclamatiei trebuie sa fie sub forma de ex: [Reclamatie] Jucator Jake
 10. Propunere-OpPrison

  Pro de ce nu ? ar fi o ideie buna. +1
 11. Reclamatie - DiamondBoy

  Pro warn
 12. Cerere-up

  Pro
 13. [Propunere] Jake

  Pro