Jump to content

RonaldoNcs

Staff Server
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Profile Song

RonaldoNcs last won the day on October 27

RonaldoNcs had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

4 Followers

About RonaldoNcs

 • Birthday 01/17/1999

Recent Profile Visitors

231 profile views
 1. Sunt 30 de caractere , nu se da.
 2. 4. Poză cu primele 7 cifre din CNP:Nu pot da CNP pentru ca e privat chestia asta... Nu trebuie sa stie nimeni Primele 7 cifre din CNP reprezinta sexul tau si data de nastere, deci :Contra:
 3. la 0:35 mi s-a inchis anydesku , am dat request iar si nu ai acceptat , asa ca ti am dat ban. In joc nu erai , de acceptat nu acceptai , cine stie ce stergeai si nu mergea azran-ul sa vad ce ai sters cand. nu e prima oara cand esti surprins cu hack , crede ma ca daca aveam instant replay ul pornit cand ai dat in mine si in chirone iti dadeam ban fara drept de apel.
 4. de cand stiam Si vezi cui te adresezi cu "pizda" , "pizdo"
 5. defapt nu este numele tau , nu te-a pus nimeni sa-ti iei un nume de fost pvper popular crezand ca n-o sa se ia. n-ai niciun model , sectiune gresita.
 6. e , si sa-ti mai zic una tare, nici clear warn nu primesti , ca esti donator fratica 🙂
 7. pentru ca esti un copil de 9 ani care a jucat cu vape si asa iti ramane trecutul . accepta-ti trecutul. + daca ai facut reclamatia asta inseamna ca a inceput sa ti se faca frica pentru ca asa e , ai hack. chiar daca e nu este adresata cuiva. SA NU MAI SPUN CA TU AR TREBUII SA AI BAN SI PE CONTUL ASTA PENTRU CA TI AI DAT CONTUL CU GRAD PE EL ALT CUIVA esti cryeed,adica nForce.
 8. nu vei primi unban pentru ca este de mult dat banul iti dau imd conversatie cu freeve.
 9. esti vai de tine :)) video-ul ala este exact 0 tie ti-a sarit tinta pe el si ai dat in el cand avea vanish , el se plimba pe langa tine si tie ti-a sarit tinta pe el . taci dreq si asuma-ti.
 10. Dovada clara , astia de mai sus cu "pro" , cat de multe itm v-a dat smokerboo ca sa ii dati pro aici ? nu c-as avea ceva cu el , dar e clar ca foloseste killaura.
 11. e prelungire. sa mor ce ura aveti in staff @Septy_FTW si mai era cineva. a spamat "!!!" la fiecare 4 cuvinte.
×