Jump to content

ysgwwyn

Membru
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ysgwwyn

 1. Propunere sectiune Skyblock

  1.Nick: ysgwwyn 2.Propunere: 1.Propun marirea limitei de hoppere de la 64 pe insula, la 128 ( Nu o sa creeze lag, asigur ) 2. Scoaterea limitei mobilor spawnati pe insula, cat si in nether ( Doar a mobilor, nu si a animalelor ) 3.Cu ce ne-ar ajuta: In opinia mea, ar atrage mai multi jucatori pe sectiune si ar ajuta foarte mult la economia serverului, ar schimb-o radical prin construirea a mai multor ferme pe server de catre jucatori, din care jucatorii ar avea de castigat, iar acestia ar juca mai mult. 4.Sectiune: Skyblock normal 5.Alte comentarii: Dupa parerea mea nu exista atat de multi playeri pe server incat sa creeze un lag daca aceste limite ar fii marite.
 2. Reclamatie Staff JZee

  1.Care este nick-ul tau?: ysgwwyn 2.Care este nick-ul reclamatului?: Jzee 3.Ce grad detine acesta?: Helper 4.Ce a facut reclamatul?: Primesc in mod repetat kick de pe server cu motivul AFK, chiar daca eu nu sunt AFK si asta ma enerveaza. 5.Pe ce sectiune?: Skyblock 6.Dovada (screenshot/video): https://imgur.com/a/a7cHgkH 7.Alte precizari?: Eu doar vreau dovezile ca eu am fost AFK macar odata.Macar o dovada la toate pozele mele..si astea nu sunt toate, la inceput nu faceam ss. Acesta a fost avertizat si de helperul pe nume PPUC sa nu imi mai dea kick aiurea, dar acesta tot continua, dandu-si in mod repetat tp la mine si verificandu-ma, iar din aceasta cauza eu am inchis insula si acesta a prins ura pe mine. Nu era nimic daca verifica si pe altii, sau ii striga pe chat sau altele, dar el numai pe mine ma verifica. Sper sa il faceti sa inceteze pentru ca asemnea oameni in staff strica server-ul. Nu m-as supara nici cu un warn acordat lui, pe langa limbajul pe care il are fata de jucatori/staff.
 3. Reclamatie Helper

  1.Care este nick-ul tau?: ysgwwyn 2.Care este nick-ul reclamatului?: JZee 3.Ce a facut reclamatul?: Mute acordat aiurea. 4.Pe ce sectiune?: Skyblock 1.11 5.Dovada (screenshot/video): http://prntscr.com/mcfl91

Comunitatea MultyPlay

Comunitatea MultyPlay a fost creata de xVicoBT_RO in anul 2016

Link-uri Importante

Câteva scurtături care te pot ajuta :

×