Jump to content

bo0kie3

Staff Server
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

Community Reputation

15 Good

5 Followers

About bo0kie3

 • Birthday 08/23/1999

Recent Profile Visitors

210 profile views
 1. Sunt doar primele 7 cifre ale CNP-ului care atesta ca nu minti in legatura cu varsta ta. Poza cu orele nu este buna , ar fi mai bine sa stai pe sectiunea dorita si sa scrii /stats . Ai nevoie de 60 ore pentru cerere helper nu doar 11 cate ai tu in momentul de fata. Cat despre voturi , ai doar 5 din cele 50. Ti-as sugera sa revii peste 7 zile cand faci si orele si voturile.
 2. De ce nu e inchisa aceasta reclamatie? Se face post-hunt la greu. @AndreeaIsLife inchide tu asta si roaga-l pe ifreeve sa se uite cand poate (o sa deschida el topicul si raspunde) ca deja e prea mare haos aici.
 3. 1. Numele tău: bo0kie3 2. Propunerea ta: a. Custom enchants (cu preturi mai mari) pe Skyblock hard b. Joburi pe Skyblock hard c. Sa se repare comanda /repair (platesti sa iti repare itemele dar nu iti repara nimic) d. /warp mina (poate fi identica cu cea de pe skyblock ez sau poate fi mai mult stone si mai putine minereuri ca sa fie respectata tematica de skyblock hard) e. Sa fie crescuta dificultatea la hard (cred ca este la easy dar nu sunt sigur) 3. Cu ce crezi ca va ajuta propunerea ta server-ul?: Sectiunea ar fi mai populara 4. Ai resurse pentru ca propunerea ta sa fie implementata?: - 5. Pe ce sectiune?: Skyblock 1.12 6. Alte comentarii?: nu
 4. Nu putem vedea daca chiar ai 14 ani , scuze. nu era o intrebare , era o necesitate se vede si totusi ai nevoie de 50 voturi numele tau e numele tau , nickname-ul e numele din joc 🙂
 5. Model nerespectat , nu detii un grad de staff pentru a face cerere up.
 6. Nu ai respectat modelul. Regulile astea sunt de cand lumea si pamantul , daca doar pe tine te deranjeaza e strict problema ta.
×