Jump to content

LightningCable

Membru
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About LightningCable

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Toate pozele le pui aici, nu pe discord. Acum cateva zile imi amintesc ca te luai in gura cu mine pe sectiunea Skyblock Easy, si daca ma uit la bans-urile tale, ma doare capul. Din moment ce ai luat atatea sanctiuni nu cred ca este locul tau in staff.
 2. Nu dau nimic pana nu vad dovada ban ului @ItzProGamer
 3. Ma scuzi Zereh, dar ai dat mute gresit Prima propozitie este mai mare de 24 caractere.
 4. Da, este reclama totusi, acel server este inchis, cred.
 5. Reclamatul nu va patii nimic deoarece reclamatiile staff-staff sunt interzise pe forum ! Faci aceasta reclamatie pe Discord. In schimb vei lua tu warn ! @AndreeaIsLife cer t/c + warn lui @Albert1313
 6. Uite, tu ai spus Cine are 2 iron, si eu am spus "Gratis sau cu bani ?" si tu ai spus free, asa ca ti am dat mute, "Cine are 2 iron" daca spuneam ca am eu oricum urma sa imi ceri Am pus is dovada kick ului ca sa vezi: https://imgur.com/a/9nySODX Si pot spune ca ai fost si pe cat ce sa te certi cu explovi in urma cu 3-4 minute ca il insultai in atata fel incat sa nu iti iei mute.
 7. LightningCable

  Propunere

  A mai fost cerere asemenea si a fost respinsa
 8. @iFreeve cer t/c Cerere facuta la misto
 9. V-am lasat cateva zile sa vad unde va ajunge prostia, ma refer la astia care au dat pro, @Smokerbooo se vede la inceputul videoclip ului cum ai dat in Antonio cand era pe /v de ce mai incerci, potoloti va, nu va mai certati si argumentati unul pe altul pentru ca nu ajungeti nicaieri @ImAntoniote a filmat si Andrei a decis, el este Staff-Manager , stie ce sa faca si cand sa faca. @AndreeaIsLife cer t/c !
×