Jump to content

robert

Membru
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About robert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. robert

  topic.

  Fac acest topic pentru ca nu am vazut atata nesimtire pe niciun server pe care am jucat minecraft. Prima data, vreau sa stiu si eu de ce ati adaugat clanurile daca dati ban pe motiv "team sallkf", cough @Septy_FTW. @AndreeaIsLife. Asa esti tu dragut de obicei? Iti place sa faci exceptii? Sau de ce m-ai lasat cu ban si "de acum in colo nu se va mai da ban"? Ca e septy manager? hmmm.. frumos, bine de tinut minte, poate ca v-ati pus si voi odata intrebarea, "ba noi de ce nu avem jucatori"? ei bine, asta e raspunsul, ca va lingeti in cur pe unde apucati, imi dai respins pentru ca am fost banat de un manager, grad superior tie. Si sa nu vii cu scuza ca "nu a fost editat regulamentul". Hai sa fim seriosi, chestia asta e la mintea cocosului, ban pentru team, dar noi suntem in acelasi clan, e ca si cum doamna profesoara ti-ar da o lucrare la banca, sa lucrezi cu colegu, si dupa sa va dea 2 ca ati copiat, noice. @Septy_FTW asa sunt arogantele de manager? nu s-au mai schimbat? iti place sa o dai in beef subtil? Aveam pretentii de la un manager, pai daca tu, tinere, dai un asa ban, ce pretrentii sa ai de la un moderator, sau helper, cand greseste o comanda, il sanctionezi, ca esti manager, dar cand stii ca esti manager, dai ban chiar daca stii ca nu ai dreptate pentru ca stii ca sunt pupincuristi la spate care te acopera. Eu unul nu plang ca nu joc minecraft, mai ales 12 ore. Peace.
 2. @Septy_FTW nu ma intereseaza la ce freci tu menta, ma intereseaza ca nu dati 2 bani pe server-ul asta si ca va incalcati propriile reeguli, de ce ati mai adaugat clanurile daca dati ban pentru asa ceva? Voi nu ganditi?
 3. @AndreeaIsLifece logica e asta surioara mea? Banul dureaza 12 ore, iar el are timp 24h sa aduca dovada?
 4. 1. Numele tău: tommy, cristi 2. Nickname-ul tău: _imtommy, anshtek 3. Cine ți-a dat ban?: Septy_FTW 4. Ce grad avea acesta?: Manager 5. Cu ce motiv ai primit ban?: team, dar eram in acelasi clan cu anshtek, tipul cu care am fost acuzat ca facem "team" si am primit ban. 6. Dovadă: aici si aici 7. Pe ce secțiune?: SkyPvP 8. Alte precizări?: -
 5. Acum am realizat ca nu aveam f3 on :)) btw, astept dovada
 6. 1. Numele tau : tommy 2. Nickname-ul tău: _imtommy 3. Cine ți-a dat ban?: RonaldoNcs 4. Ce grad avea acesta?: operator 5. Cu ce motiv ai primit ban?: refuz control 6. Dovadă: aici. 7. Pe ce secțiune?: assasins 8. Alte precizări?: mi-a cerut partajare, asa, din senin, doar ca cineva ma acuzase pe chat, i-am spus ca vin la control DOAR pe discord, nici mie si cred ca nici celorlalti nu le-ar conveni sa lee intre un anonim in pc.
 7. @ImAntonionu mi-am dat seama de lucrul asta, nu am mai fost banat pentru hack de 2-3 ani, de cand jucam intr-adevar cu hack, oricum sunteti total paraleli cu pvp-ul si legile acestuia, in primul rand m-a luat la control pe nu stiu ce motiv, nu m-a acuzat de nimic, doar ca apas pe 1,2,3,4 click stanga si q, ca sa mananc/arunc supele si apasa w,a,s,d, asta e hack? Si, in al doilea rand, dai contra doar ca sunteti in staff si va pupati in cur? Penibil ca cineeva sa fie atat de frustrat pentru ca isi ia bataiee pe mc in 2k19, aveti admin/mod, sigur veti ajunge ceva in viata. Succes.
 8. @swampie, bruh, decat sa dai contra la cerere, ceea ce nu cred ca ai voie, mai bine aduci o dovada, lmfao
 9. 1. Numele tău: Robert 2. Nickname-ul tău: _imtommy 3. Cine ți-a dat ban?: swampie 4. Ce grad avea acesta?: admin 5. Cu ce motiv ai primit ban?: refuz control 6. Dovadă: 1 si 2, asta cand ma acuza de cheat 7. Pe ce secțiune?: kitpvp 8. Alte precizări?: nothoing
×