Jump to content

pacpac

Membru
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pacpac

 1. Cerere helper

  Nume: pacpac Varsta : 12 Link catre prezentarea ta: nu stiu ce va referiti De ce timp esti pe acest comunitate ?: de aproape 3 luni Contact discord (obligatoriu): Badboys # 2707 De ce aplici pentru acest grad ?: pentru ca in trecut pe acest server am mai ajutat. dar am fost eliminat. am ajutat mult Experiența de moderare: 6/10 Numărul de posturi: 5 Descriere în minim 2 rânduri: Ma numesc Gabi am 12 ani sunt pasionat de jocuri de supraviețuire și de shooter. Va multumesc ca vati uitat! : * Alte precizări: Nu.
 2. Cerere Politist

  1 Nick pacpac 2 Ce faci să alegi factiunea de politist? : vreau sa apara orasul de droguri terorist etc. 3 Ai citit regulamentul? : Nimeni nu este mai presus de lege 4 De ce crezi ca esti potrivit pentru factiunea de politist? : de mic am vrut sa fiu politist 5 La ce esti pe server de obicei? : 10:30 16:50 6 ai avut neintelegeri cu membrii personalului? : Nu 7. Care este arma ta preferata? : Olympia 8. Ceva de adăugat? : nu (P.S) scoatetimi rankul terrorist si dupa datimi politist. daca sunt acceptat. Multumesc!
 3. Cerere Politist

  )Nick pacpac 2 Ce te-a facut sa alegi factiunea de politist? : vreau sa apar orasul de drogati terorist etc. 3 Ai citit regulamentul? : Nimeni nu e mai presus de lege 4 De ce crezi ca esti potrivit pt factiunea de politist ? : de mic am vrut sa fiu politist 5 La ce ore esti pe server de obicei ? : 10: 16:50 6 ai avut neintelegeri cu membri staff ? : Nu 7. Care este arma ta preferata ? :Olympia 8. Ceva de adaugat? : Nu
 4. Cerere Terrorist

  Nick : pacpac 2) Ce te-a facut sa alegi factiunea de Terorist ? : de mic am vrut sa fiu un terorist adevarat. sa terorizez orasul! 3) Ai citit regulamentul ? : Allah ne da arme si ne apara de gloante 4) De ce crezi ca esti potrivit pentru factiunea de Terorist ? : stiu sa fac rp terorizez multi oameni ( jefuiesc iau ostatici ) 5) La ce ore esti pe server de obicei ? : 10:30 la 16:50 6)Ai avut neintelegeri cu membri staff ? Daca da, de ce ? : nu am avut neintelegeri cu stafful. ma inteleg bine cu ei 7) Care este arma ta preferata ? : Nu consider ca am una preferata, imi plac toate. 8) Ceva de adaugat ? : Nu.
 5. Cerere Swat

  1) Nick: pacpac 2) De ce crezi ca meriti sa intri in SWAT? : eu cred ca merit swat penru ca ma descurc la jafuri/roleplay etc 3) Dovada ca esti politist (Poza): nu stiu la ce va referiti 4) Ce vei face ca membru SWAT? : sa arestez drogati sau playeri care fac ilegalitati

Comunitatea MultyPlay

Comunitatea MultyPlay a fost creata de xVicoBT_RO in anul 2016

Link-uri Importante

Câteva scurtături care te pot ajuta :

×