Jump to content

Mieruta

Membru
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Mieruta

 1. Cerere Army

  1) Nick : Mieruta 2) Ce te-a facut sa alegi aceasta factiune ? : Teroristi / dealeri / mafiorti / robberi imi displac =] , asa ca am ales aceasta factiune pentru a ii inchide pe civili care incalca reguli si decapita Factiunile Ostile care ma ataca ! 3) Ai citit regulamentul ? : Ne servim tara cu patrie ! 4) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune ? : Am skill-uri in fugarirea altora . 5) La ce ore esti pe server de obicei ? : cand am timp liber dupa scoala si in weekend si vacante de dimineata pe la 8:00 pana la 12:00-14:00 si seara 6) Ai avut neintelegeri cu membri staff ? Daca da, de ce ? : Cu membrii staff nu , insa cu uni donatori care incalcau regulile da . 7) Care este arma ta preferata ? : Arma mea preferata este Scar-h-ul si XM1410 Ceva de adaugat ? : Va multumesc pentru timpul acordat . Iti multumesc Fastaslight pentru ca mai ajutat sa trec de partea buna , nu de partea teroristilor. pwp <3.
 2. Propunere GTA

  De ce ar fii bine asa cum este ? .. este destul de rau pentru majoritatea playerilor .. nu au case sau alt cv ..
 3. Propunere GTA

  1.Nick:Mieruta 2.Propunere: Sa adăugați la facțiunea Terorist o armura mai buna , de iron sau mai buna și niște arme speciale sau mai bune decât cele de acum , și să adăugați mai multe tipuri de locuințe de ex: bărci , yacht-uri , cocioabe (case mai mici puțin dărăpănate), bunkere , mansions , case pe lac , case pe plaja , ferme , etc.. 3.Cu ce ne-ar ajuta: playeri ar avea case , și mai mulți vor avea o locuință. 4.Sectiune: GTA 5.Alte comentarii: -
 4. reclamatie donator

  Rip toni , sper sa iei warn pentru asta !! Nu se da mute 10 min pt "înjuri" daca te trădează fratemiu , zic sa aduci o dovadă solida că a jurat
 5. Cerere Discutie iFreeve

  N-a fost sa fie* n-am observat , scriam de pe telefon , scuzati-ma.
 6. Cerere Discutie iFreeve

  Da Frt , PPUC e agramat total , nu folosește nici odată cratima și virgule , și el are helper ... Nu cred eu că are el 16 ani , nu? Daca nu ești convins că aș merită helper , nu am ce zice. Bft sa iei tu . + Eu doar am vrut sa spun punctul meu de vedere. Daca n-ai fost sa fie asta e. As fii vrut sa fac parte din staff-ul serverului , dar na... Nu a fost sa fie pentru mine , chiar daca as fi avut grija de secțiunea GTA , deoarece PPUC nu se descurca , doar canasuperxd mai e... Nu oi avea eu 14 ani , am aproape 13 jumătate însă mă descurc ff bine cu gramatica . Daca vreți o poza cu carnetul meu de 10 spuneti-mi
 7. Cerere Discutie iFreeve

  Apropo PPUC , invata sa scrii macar corect gramatical ... mereu te-am corectat si mereu o sa te corectez Helper-ul se acorda doar celor cu 14 ani + , dar playeri ar trebui si testati inainte sa primeasca helper ... PPUC nu prea respecta acest server , dic aceste lucruri deoarece nu prea respecta playeri , se cearta cu donatori , si spune ca el nu are obligatii ca staff sa dea mute-uri tuturor care injura / prelungesc / spameaza . Mi-a dat mute pentru spam avoid (imi asum ca am facut spam avoid pentru care am primit mute.) , cand ii explicam ca cineva mai sus a facut prell , si unul a injurat . Apropo vreau sa stiu si eu daca cineva scrie cuvintele * pwla * si alte cuvinte deastea vulgare , nu se primeste mute pt cenzura ? Ii explicam asta lui PPUC dar csf .
 8. Cerere Discutie iFreeve

  Nume: Mieruta Subiect: Crerere Helper. Alte precizari: iFreeve , nu am eu 14 ani impliniti , insa chiar as merita helper . Am respectat mereu acest server , ba chiar am mai avut grad de donator pe SkyBlock inaninte de wipe-ul trecut , si mereu am respectat toate regulile . Chiar daca nu voi fii 24/24 online o sa ma descut cu protejarea GTA-ului de hackeri , playeri care spameaza , injura , prelungesc , etc ... Cine mai crede , ca chiar as fi meritat o sansa sa intru in staff-ul acestui server ma poate sustine , <3 Multiplay 4 EVER !
 9. Reclamatie Bug Multiplicare bani GTA

  Bugul nu mai functioneaza , Multumesc ! Insa ar trebui bagat dinou la villanger-ul din stanga Bancii schimbul cu o bancnota de 1.000$ si o hartie de 1.000 . Inainte schimbul iti dadea o hartie de 10.000, dar ati sters schimbul . Sper sa v-am ajutat raportand acest bug.
 10. Cerere Helper - GTA

  1.Numele tau?: Saftoiu Gabriel 2.Nick-ul tau?: Mieruta 3.Cati ani ai?: 13 ani , respectiv 3 luni . Nu am implinit inca 14 ani , daca nu o sa fiu acceptat de aceasta data , ma voi intoarce cu alta aplicatie dupa 04 octombrie cand voi implini 14 ani . 4.Poza la primele 7 cifre din cnp (obligatoriu): - Scuzati-ma . 5.Ce pedepse ai primit in trecut? (sincer): Mute-uri , si cam atat . Am primit odata ban pe alt sv 6.Ce ne poti spune despre tine? (aproximativ 40 cuvinte): Sunt o fire timida de fel , dar tot jucand anumite jocu m-am mai desfranat . Inainte eream un copil foate curios , si vorbeam cu toata lumea , insa la varsta de 6 ani am fost operat pe cord deschis , avand o problema la inima . 7.Pe ce sectiune vrei gradul?: GTA 8.De cât timp joci pe server?: de aproximativ 1 an , am fost aici pe server de acum 2 - 3 wipe-uri , am mai avut si pauze in care nu am mai jucat din cauza timpului , pauze de cateva saptamani sau chiar o luna . 9.Ce calitati trebuie sa aiba un Membru Staff?: Sa cunoasca regulamentul , sa fie intelegator cu uni playeri mai "Speciali" , si sa nu fie chiar asa de strict . 10.Video cu orele (obligatoriu): Sunt pasionat de GTA si chiar as vrea helper insa nu pot juca non-stop deoarece mai am si treburi prin casa , si pentru scoala. Pana acum am doar 2d . Sper sa ma intelegeti. 11.Cate voturi ai?(+Dovada): Nu am voturile necesare momentan . 12.Ai citit regulamentul?: LoveMP. 13.Ai posibilitatea de a filma hackeri?: Da , am aceasta posibilitate. 14.Nick-ul de pe discord: Gabilupu#6856 15.Cât timp poti dedica serverului zilnic?: In Weekend si vacante , de la 8-9 la 12-13-14 . Dar in timpul scolii de la 13:30 - 14:30 pana pe la 16:00 , si cand mai am timp liber . 16. Ai microfon?: Da , detin un microfon la 360 lei. 17. Esti de acord sa participi la sedintele staff-ului?: Idk. 18.Alte precizari?: Re . Sper sa am sansa sa fac parte din Staff-ul acestui server.
 11. cerere helper

  Injuri tot sv si vrei helper ? nu te cred
 12. cerere helper

  Lol ZeuErik nu te vad helper :0 , si daca ai lua nu cred ca ai sta mult timp =] .
 13. 1.Care este nick-ul tau?: Mieruta 2.Care este problema/bug-ul?: Un villager de la [/warp banca] pe GTA , iti da pentru o hartie [/withdraw] de 1.000 , o banctnota de 1.000 dolar , iar celalalt iti da pentru o bancnota de 1.000 dolari , o hartie [/withdraw] de 10.000 . Adica uni iau bancnote de 1.000 dolari si le pun acolo si iau hartii de 10.000 3.Pe ce sectiune?: GTA 4.Dovada: Jos , pozele si filmarea 5.Alte precizari?: Este un player care abuza de acest bug , xXTheBossPandaXx. sper sa fie sanctionat pentru ca arunca la toti hartii de cate 10k multiplicate cu bug-ul. Si mai este un bug la villager , un banut de 100 si 50 bancnote de 1000 = o hartie de 100 =] . Sper sa fie rezolvate aceste buguri de la banca ! javaw 2019-02-09 10-22-58-774.avi
 14. [Reclamatie] XNen0N__

  Si eu i-am facut reclamatie , si are chiar si killaura .. , in reclamatia mea se vede putin ca dadea in mn fara sa se uite la mine .
 15. [Reclamatie] XNen0N__

Comunitatea MultyPlay

Comunitatea MultyPlay a fost creata de xVicoBT_RO in anul 2016

Link-uri Importante

Câteva scurtături care te pot ajuta :

×