Jump to content

stefanssssssss

Membru
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About stefanssssssss

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1. Numele tău:stefan 2. Nickname-ul tău: stefanvlasceanu 3. Vârstă: 14 4. Poză cu primele 7 cifre din CNP:https://imgur.com/a/0ooDjzU 5. Ce pedepse ai primit în trecut? (sincer): mute ,ban,kick 6. Ce ne poți spune despre tine? (aproximativ 40 cuvinte): salut sunt stefan am 14 ani am 1.70 cm sunt din bucuresti ma joc de 3 ani aproape sunt uneori stresant pentru unii dar asta sunt eu. 7. Pe ce secțiune dorești gradul?:survival 1.12.2 8. De cât timp joci pe server?: de 9 luni idk. 9. Ce calități trebuie să aibe un membru Staff?:sa fie respectos ,sa nu injure ,sa ajute altii playeri 10. Video/poza cu orele (Sa se vada si numele): pot sa dau in privat discord 11. Cunoști regulamentul?: MPTheBest 12. VideoPoză cu voturile (Sa se vada si numele): https://imgur.com/a/7ZXQ3kA 13. Contact discord: Bogatasulsss#5257 14. Cât timp poți dedica serverului zilnic?: 3,4 ore maxim 15. Alte precizări?:ehh stiu ca o sa iau ban pe forum dar incerc si eu cum vad ca la ceilalti le dati 100de sanse mie doar ifreeve mi a dat 2 sanse are respectul meu te iubesc ifreeve <3:)
 2. spam exeplu: salut salut salut asta estee spamu
 3. ce oameni frate mia ales tu raduz te rogi la ifreeve sa nu iti dea warn l-am corectat in primu rand nu inteleg dc faceti asa..
 4. dasta nu o sa fi aceptat in staff.
 5. sincer nu imi place acum cum minti ,tu vrei doar sa nu iei warn dar mie nu imi pare corect ok am injurat sunt ne educat dar macar nu mai minti ,sper sa iei :AV:
 6. am zis "cine sa ia de raduz1234 suge pl si ca o fut pe masa adica cine sa ia de tine n am zis raduz1234 vezi ca nsh ce/
 7. in primu rand am zis "cine sa ia de raduz" nu am zis de mama ta in primu rand si nu am dece tu spui acum asta ca sa scapi dar eu n am zis de mama ta.
 8. :)) asta e am cersit dar ti am zis ca iti dau un haste 3 la schimb ce copil.
 9. *1. Nickname-ul tău:bogatasulsss 2. Nickname-ul reclamat:raduz1234 3. Ce grad deține acesta?:moderator 4. Ce a făcut reclamatul?:ban ca am injurat ... 5. Pe ce secțiune?:survival 1.12.2 6. Dovadă (screenshot / video):https://imgur.com/a/I1hCnns 7. Alte precizări?: ok am injurat am zis "cine sa ia de raduz1234 sa i bag **** in gura si sa o *** pe masa si sa i rup pielita la ***** ...
 10. frate ok si eu incerc am inteles ca nu o sa mai fiu aceptat dar macar eu astept o sap as fac tu le faci pe zii ce trece inceteaza.
 11. discriminare,,, ce oameni a inteles ca n-are 14 ani ...
×