Jump to content

EduLol25

Membru
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About EduLol25

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1. Numele tău: EduLol25 2. Propunerea ta: Regulament mina vip 3. Cu ce crezi ca va ajuta propunerea ta server-ul?: scriu mai jos - 4. Ai resurse pentru ca propunerea ta sa fie implementata?: 5. Pe ce sectiune?: SkyBlock easy 6. Alte comentarii?: Dupa cum stiti, mina vip se reseteaza odata la 3 ore. Astepti 3 ore te duci la mina si dai de un "individ" care mineaza cu blast 2-ul sau, cum apuca, pe unde apuca, crezand ca face mai multi bani ca tine. Dupa ce termina de minat realizezi ca s-a minat doar un sfert de mina si restul sunt bucati mici imprastiate prin aer, la care pierzi foarte mult timp sa le iei. Consider ca mina vip trebuie "respectata" si ar trebui implementat un regulament care sa interzica minarea random. Cei care nu respecta regulamentul sa fie sanctionati corespunzator.
 2. 1. Nickname-ul tău: EduLol25 2. Nickname-ul reclamat: Cristiano12 3. Ce grad deține acesta?: nimic. 4. Ce a făcut reclamatul?: Scriu mai jos - 5. Pe ce secțiune?: SkyBlock easy 6. Dovadă (screenshot / video): mai jos 7. Alte precizări?: Am aratat pickul meu op pe chat, cand l-a vazut a dat tp la mn si a incercat sa imi dea teapa..
 3. 1. Numele tău:EduLol25 2. Propunerea ta: Marirea Nr de hoppere pe care le poti pune pe is 3. Cu ce crezi ca va ajuta propunerea ta server-ul?: Ne va ajuta sa putem construii mai multe mecanisme si ferme 4. Ai resurse pentru ca propunerea ta sa fie implementata?: 5. Pe ce sectiune?: SkyBock easy 6. Alte comentarii?: Posibilitatea de a mari nr de hoppere pe care le poti pune contra unei sume de bani. 120 mi se par putine dc vr sa faci multe mecanisme si ferme.
 4. 1. Numele tău: EduLol25 2. Propunerea ta: Marire pret iron ingot 3. Cu ce crezi ca va ajuta propunerea ta server-ul?: Scriu mai jos -> 4. Ai resurse pentru ca propunerea ta sa fie implementata?: - 5. Pe ce sectiune?:SkyBlock easy 6. Alte comentarii?: Un spawner de Iron Golem costa 760k, eu de exemplu am 15 spawnere asa ca daca vreau sa imi scot banii inapoi ar trebui sa stau cateva zile 24/24 afk . Cred ca o crestere a ironului la 12-10 sau chiar 8 ar fi ok.
 5. Ok in cazul in care nu vor fi puse poppyurile pe shop tot consider ca o marire la pretul ironului nu ar strica. Intr-o ora de stat la spawner afk daca faci 50k, eu care am 15 spawnere
 6. 1. Numele tău:EduLol25 2. Propunerea ta: Introducerea florilor poppy pe shop 3. Cu ce crezi ca va ajuta propunerea ta server-ul?: Scriu mai jos- 4. Ai resurse pentru ca propunerea ta sa fie implementata?:- 5. Pe ce sectiune?:SkyBlock easy 6. Alte comentarii?: Mi se pare o prostie sa dai 760k pe un spawner de iron golemi, de la care poti vinde doar ironul. Ironul care oricum se face foarte greu daca ai doar un spawer se vinde cu 5$ bucata, mi se pare foarte putin. Daca considerati ca e mai ok puteti exclude treaba cu poppyurile dar sa martiti pretul fierului
 7. 1. Nickname-ul tău :EduLol25 2. Nickname-ul reclamat: That mlg 3. Ce grad deține acesta?: Niciunul 4. Ce a făcut reclamatul?: Afaceri cu iteme falsificate 5. Pe ce secțiune?: SkyBlock easy 6. Dovadă (screenshot / video):mai jos 7. Alte precizări?: A vrut sa facem trade cu un 500k, 1 spawner de pig si 6 de cow pe un pickaxe cu blast 3 si un spawner de Iron Golem. Prima data a pus itemele nefalsificate, a anulat tradeul si le-a schimbat repede cu un pickaxe cu silk touch si un spawner de Iron Golem facut la anvil.
 8. Am mentionat mai sus ca prin /sell all sa vinzi doar ingoturile si minereurile, daca vrei sa vinzi doar unele folosesti /shop
 9. 1. Nickname-ul tău: EduLol25 2. Propunerea ta: Comanda /sell all sau custom enchant 3. Cu ce crezi ca va ajuta propunerea ta server-ul?: In momentul in care minezi cu blast 3 inventarul se umple foarte repede si este inestetic sa scrii /shop din minut in minut. Consider ca o comanda de /sell all sau un custom enchant care sa vanda automat ce minezi ar fi esential/a. 4. Ai resurse pentru implementarea propuneri?: - 5. Pe ce sectiune?: Skyblock easy 6. Alte comentarii?: Daca considerati ca nu ar trebui sa aiba oricine acces la ea, sa o puneti la command-shop.
 10. 1. Nickname-ul tău: EduLol25 2. Propunerea ta: Comanda /sell all sau custom enchant 3. Cu ce crezi ca va ajuta propunerea ta server-ul?: In momentul in care minezi cu blast 3 inventarul se umple foarte repede si este inestetic sa scrii /shop din minut in minut. Consider ca o comanda de /sell all sau un custom enchant care sa vanda automat ce minezi ar fi esential/a. 4. Ai resurse pentru implementarea propuneri?: - 5. Alte comentarii?: Daca considerati ca nu ar trebui sa aiba oricine acces la ea, sa o puneti la command-shop.
×