Jump to content

KokilaModi

Membru
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About KokilaModi

 1. Incepere Joc

  HE MAPKOBEN! AI GRIJA CUM VORBESTI CU KOKILA PARAG MODI!
 2. Incepere Joc

  Prostia voastra (stiu, e prea mare si nu va incapea intr-o punga, dar am incercat)
 3. [Joc] Fazan

  Nătângi (staff-ul acestui server)
 4. Reclamatie Skrillex01

  Fondatorul principal este insusi Vicoben! Ip-ul meu este o informatie confidentiala. Nu conteaza rangul, orice ai fi, trebuie sa ai obraz si un dram de bun simt.
 5. Reclamatie Skrillex01

  1.Care este nick-ul tau?: Kokila 2.Care este nick-ul reclamatului?: Skrillex01 3.Ce grad detine acesta?: Fondator 4.Ce a facut reclamatul?: Mi-a facut public ip-ul. 5.Pe ce sectiune?: The Pit 6.Dovada (screenshot/video): https://imgur.com/a/81zP6eA 7.Alte precizari?: Nu imi pasa ca e fondator, nu e corect ceea ce a facut si trebuie sa afle si altii. Nu numai ca a facut asta, dar m-a si injurat. Norocul lui ca inainte ca eu sa fac screen, a sters mesajele din chat.
 6. Reclamatie Staff DmDiana21

  1.Care este nick-ul tau?: Kokila 2.Care este nick-ul reclamatului?: DmDiana21 3.Ce grad detine acesta?: Admin 4.Ce a facut reclamatul?: A abuzat de grad (s-a facut ca nu vede ce a scris fratele ei) 5.Pe ce sectiune?: The Pit 6.Dovada (screenshot/video): https://imgur.com/a/ijwigGa 7.Alte precizari?: HE, Dianaben
 7. reclamatie kokila

  AM SPUS EU, KOKILA PARAG MODI INTOTDEAUNA CASTIGA, DEOARECE ADEVARUL INVINGE INTOTDEAUNA
 8. reclamatie kokila

  HE, qm_vvon, eu nu ma dau mare, voi va dati. Tu fiind doar un donator simplu te dai mare pe server si nu numai, abuzezi. Tu nu esti demn de staff-ul acestui server si nici de server-ul acesta. Toti avem dreptul la opinie, dar tu intreci orice limita nestiind ce inseamna sa te dai mare. Intelegi? Ai grija cum vorbesti cu Kokila Parag Modi!
 9. Reclamatie MarinaAV

  Si sa nu uit ca te-ai folosit de comanda ./invsee sa imi furi niste iteme.
 10. Reclamatie MarinaAV

  HE, Marinaben. Orice ar fi, nu scrie motivul ban-ului pe care l-ai dat. De unde vrei tu sa imi dau seama de ce i-ai dat tu ban? Daca i-ai fi dat ban pentru hack?
 11. Cerere helper qm_v

  HE, qm_vben, mi-ai dat mute fara un motiv concret, iti amintesti? NU MERITI SA DETI ACEST RANG, NU ESTI DEMN, Intelegi?
 12. Reclamatie MarinaAV

  1.Care este nick-ul tau?: Kokila 2.Care este nick-ul reclamatului?: MainaAV 3.Ce grad detine acesta?: Hero 4.Ce a facut reclamatul?: Ban fara motiv 5.Pe ce sectiune?: Skyblock-Easy 6.Dovada (screenshot/video): https://imgur.com/a/KBDPgTX 7.Alte precizari?: HE, Marinaben, ti-am spus eu ca nu o sa iasa bine

Comunitatea MultyPlay

Comunitatea MultyPlay a fost creata de xVicoBT_RO in anul 2016

Link-uri Importante

Câteva scurtături care te pot ajuta :

×