Jump to content

iBaz4kpl

Membru
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About iBaz4kpl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1. Eu sunt , acela clar este spam, mesajele nu sunt intrerupte de alti playeri. 2. Da, jeg este o jignire, deci mute ul este acordat corect .
 2. Multumesc pentru pareri 😄 Sa fiu mai inteles, nu propun asta pentru a aparea ”nspemii” de grade, ci pentru o mai buna organizare a forum ului .
 3. Eu nu vad nici un pic de activitate 😄 EDIT : http://www.multyplay.ro/forum/index.php?/forum/52-resurse-minecraft/ asta ar trebui sa fie una din principalele zone de activitate. Dar, nici macar modele pt postari nu sunt.
 4. Nu pot da edit post ului ! Acum am vazut ca exista deja aceeasi propunere in dezbatere, imi cer scuze, puteti da t/c .
 5. Fac un nou topic pentru a putea critica propunerile separat. 1. Nickname-ul tău: iBaz4kpl 2. Propunerea ta: Crearea gradelor pe subcategorii ( ex ” REPREZENTANT/ HELPER Social / Descopera etc. ati inteles voi ) 3. Cu ce crezi ca va ajuta propunerea ta server-ul?: Din nou, forum ul, nu server ul. Pai, in primul rand organizarea. Staff ul n ar mai fi incarcat cu tot forumul pe umeri, verificarile s ar face mult ai usor ( spam, injurii etc). Cei cu grade vor avea obligatia de a mentine subcategoriile active (crearea de noi subiecte, raspunsuri etc ), ceea ce pana acum nu se intampla deloc, toate sunt la pamant. 4. Ai resurse pentru implementarea propuneri?: Nu i nevoie. 5. Alte comentarii?: Si mai mult nik.
 6. 1. Nickname-ul tău: iBaz4kpl 2. Propunerea ta: Adaugare chat pe forum 3. Cu ce crezi ca va ajuta propunerea ta server-ul?: forum ul, nu server ul . Comunicarea s ar face mult mai usor, eu unu prefer asta decat discord ul =)) . Am vazut ca s a pierdut ”moda” cu chat urile pe forum, dar acum 4-5 ani daca nu aveai asa ceva nu existai. Eu cred ca ar prinde bine + ca ar aduce si un upgrade la aspectul forum ului care, dupa parerea ea e monoton 4. Ai resurse pentru implementarea propuneri?: Nu si habar n am cum se face, dar stiu ca se poate face 😄 5. Alte comentarii?: Mai nik
 7. As fi dat 5, dar mi se pare umpic prea basic, nu mai zic partea de jos care e goala si nu arata deloc bine . S ar putea lucra putin mai mult la culori/ background Si, staff ul forum ului ar putea fi ceva mai activ in subgategoriile forum ului . Faptul ca ”Resurse Minecraft” este o categorie total moarta nu da prea bine .
 8. P asta o stiam de la un ghid local
 9. Multumesc tuturor 😄 Va tzuk
 10. Sigur multi nu stiau ca Frankestein era numele creatorului, nu al monstrului... Si, sigur si mai multi nu stiau ca gatul balenei este la fel de mare ca un crenvust 😄
 11. 1. Numele tău: iBaz4kpl 2. Propunerea ta: Sa se adauge la shop vanzarea poppy-urilor (floricele alea rosii care pica de la iron golemi), cu 1-2$ bucata 3. Cu ce crezi ca va ajuta propunerea ta server-ul?: E iritant sa stau cateva ore pt fier si sa arunc 30-40 de stack uri de flori aiurea. 4. Ai resurse pentru ca propunerea ta sa fie implementata?: Nu e nevoie. 5. Pe ce sectiune?: Survival 1.12 6. Alte comentarii?: Banii se fac destul de greu si ar fi un mic + .
×