Jump to content

10bs

Membru
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 10bs

 1. [Joc] Fazan

  animatie
 2. Raport Edmasina

  ,Model Nerespectat.
 3. Reclamatie DemDaniel

  ,poti vedea la inceputul filmarii cum DemDaniel se pune dupa un perete,si fix dupa o nano secunda,Conmigo da in el.
 4. Ne-am dat drq DemDaniel :3

  uita-te cand sar,si ce hit prinzi tu,mai uita-te cand erai la fantana si vad ca tu esti numai cu capul pe mine =],daca vrei sa comentezi pe ceva,comenteaza pe faptul ca n-o sa-ti iei unban.
 5. Ne-am dat drq DemDaniel :3

  ,1. Ti-am facut eu control,ai fost gasit cu Gucci Client si Metro in foldere,2. si uita-te la astea putin si mai intreaba-te daca jucai sau nu jucai cu hack atunci+ astea au fost filmate fix 10 minute inainte sa-ti iei ban.
 6. Reclamatie okes

  1.Care este nick-ul tau?: 10bs 2.Care este nick-ul reclamatului?: okes 3.Ce a facut reclamatul?: A avut hack 4.Pe ce sectiune?: Assassins 5.Dovada (screenshot/video): 6.Alte precizari?: Nu.
 7. Reclamatie David1464

  1.Care este nick-ul tau?: 10bs 2.Care este nick-ul reclamatului?: David1464 3.Ce a facut reclamatul?: A avut hack 4.Pe ce sectiune?: Assassins 5.Dovada (screenshot/video): 6.Alte precizari?: Nu.
 8. Reclamatie okes

  1.Care este nick-ul tau?: 10bs 2.Care este nick-ul reclamatului?: okes 3.Ce a facut reclamatul?: A jucat cu hack 4.Pe ce sectiune?: The Pit 5.Dovada (screenshot/video): 6.Alte precizari?: Uitati-va intre secundele 14-17 cum da in mine,si cum el da in mine la un moment dat,dar eu nu pot da in el,desi aveam cursorul pe el.
 9. Propunere

  deoarece tu crezi ca limita aceea de conturi e destul ca sa opreasca playerii care fac ban evasion
 10. Propunere

  Stiu,dar cei mai multi de pe server nici nu stiu ce este un vpn si nu stiu cum sa-l foloseasca....
 11. Propunere

  Exista VPN,sunt oameni pe sectiuni ca Assassins care au 10 conturi,numai pentru ca folosesc un vpn,+chestia asta cu limita de conturi nu prea a ajutat server-ul
 12. Propunere

  1.Nick: 10bs 2.Propunere: Daca cineva face ban evasion(Ia ban/temp ban pe un cont si intra pe alt cont incalcand regulile si luand ban si pe contul pe care a incalcat regulile a 2-a oara),sa primeasca ip-ban 3.Cu ce ne-ar ajuta: Mai putini oameni ar incalca regulile 4.Sectiune: Global 5.Alte comentarii: ---
 13. Incepere Joc

  Droguri,arme si masini de jucarie

Comunitatea MultyPlay

Comunitatea MultyPlay a fost infiintata de xVicoBT_RO (Alexandru Vicoleanu) pe data de 11.04.2016 ! Ea in prezent ocupa locul 3 in romania . Multumim lui Skrillex001,fastaslight,Selkuc,qRobert pentru ajutor

Link-uri Importante

Câteva scurtături care te pot ajuta :

×