Sergiu

Membru
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre Sergiu

 1. Cerere Helper

  Nick :WhatGamerHD Varsta (+14 - Primele 7 cifre din buletin+ o poza ) :5030904 Sectiunea : SkyPvP Voturile pe server(+dovada) :24 Orele pe server(+dovada) : 2,32d Ai citit regulamentul ? :LOVE MULTYPLAY Descriete in minim 20 de cuvinte :Ma cheama Sergiu,am 14 ani,sunt din Timisoara jud Timis,joc skypvp de foarte mult timp,ii sectiunea mea preferata De ce crezi ca meriti acest grad? :Sunt foarte activ si vreau sa ajut serveru' Alte comentarii : Nimic Video cu orele si voturile:
 2. Cerere Helper

  Discord?sa iti trimit clipu'
 3. Cerere Helper

  Nick :WhatGamerHD Varsta (+14 - Primele 7 cifre din buletin+ o poza ) :5030904 Sectiunea : SkyPvP Voturile pe server(+dovada) :21 Orele pe server(+dovada) : 2,5d Ai citit regulamentul ? :LOVE MULTYPLAY Descriete in minim 20 de cuvinte :Sunt Activ pe server,luptator,ajut playerii,prietenos De ce crezi ca meriti acest grad? :Sunt activ si vreau sa ajut comunitatea Alte comentarii :Nimic INFORMATII :
 4. Cerere Helper

  Nick :WhatGamerHD Varsta (+14 - Primele 7 cifre din buletin+ o poza ) :5030904 Sectiunea : SkyPvP Voturile pe server(+dovada) :15 Orele pe server(+dovada) : 1d,14h Ai citit regulamentul ? :LOVE MULTYPLAY Descriete in minim 20 de cuvinte :Sunt un baiat de treaba,sunt activ pe server,sunt prietenos,urasc hackerii ! De ce crezi ca meriti acest grad? :Vreau sa ajut serverul sa se dezvolte mai mult ! Alte comentarii : Nu mai am nimic de zis !
 5. Cerere Helper

  Nick :WhatGamerHD Varsta (+14 - Primele 7 cifre din buletin+ o poza ) :14,5030904 Sectiunea : SkyPvP Voturile pe server(+dovada) :13 Orele pe server(+dovada) : 1d si 8h Ai citit regulamentul ? :da Descriete in minim 20 de cuvinte :boss de boss de b@@s b00$ De ce crezi ca meriti acest grad? :Sunt activ pe skypvp in fiecare zi ! Alte comentarii : NU
 6. Cerere Helper

  1. Cum te numești?:Sergiu 2. Nume în joc (nickname):WhatGamerHD 3. Vârstă:14 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Sergius#2747 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Sa dau mute la cei care injura,cand un alt membru al staff-ului nu este prezent ! 6. De ce să te alegem pe tine?:Ca as dori sa ajut un server mare si frumos ! 7. Ai citit regulamentul?:Da 8. Video cu orele jucate + voturi pe secțiunea respectiva (minim 60h minim 15 voturi; pentru video vă duceți în STATISTICS):Nu imi mere sa filmez ! 9. Descrie-te in minim 25 cuvinte: Linistit luptator simpatic pwp 10. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Dau mute celor ce injura,spameaza si chem un grad care poate da ban/ban-ip jucatorului 11. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Nu il zic daca este confidentiat! 12. Sectiunea pe care vrei gradul (MAXIM UNA, NU MAI MULTE SAU GLOBAL):SkyPvP 13. Alte comentarii:Nu
 7. Salut Sergiu

  Bine ai venit pe MultyPlay  a 3-a cea mai mare comunitate de minecraft din Romania !

  Iti multumim ca esti alaturi de noi Sergiu